وکیل اتباع خارجی در مشهد - 09155003417 - وکیل در مشهد - وکیل پایه یک دادگستری در مشهد

پست های مشابه در وکیل مدافع

وکیل اتباع خارجی در مشهد

وبلاگ، ,

وکیل اتباع خارجی در مشهد ، وکیل در مشهد

وکیل اتباع خارجی در مشهد

وکیل اتباع خارجی در مشهد

 

 مشاوره و وکالت امور  اتباع

وکبل مشهد

وکیل اتباع خارجی در مشهد ، اتباع خارجی افرادی هستند که تابعیت کشور جمهوری اسلامی را ندارند و تحت عناوین پناهنده، آواره، مهاجر و دارنده گذرنامه متقاضی ورود به کشور جمهوری اسلامی ایران هستند و تابعیت خارجی آنها مورد قبول دولت جمهوری اسلامی ایران است. انتخاب وکیل خوب تابعیت در مشهد تاثیر بسیار زیادی در روند پرونده دارد.

 

 ‌طبق ماده ۹۷۹ اشخاصی که دارای شرایط ذیل باشند می‌توانند تابعیت ایران را تحصیل کنند:

1- به سن هجده سال تمام رسیده باشند.

2- پنج سال اعم از متوالی یا متناوب در ایران ساکن بوده باشند.

3- فراری از خدمت نظامی نباشند.

4- در هیچ مملکتی به جنحه مهم یا جنایت غیر سیاسی محکوم نشده باشند.

‌در مورد فقره دوم این ماده مدت اقامت در خارجه برای خدمت دولت ایران در حکم اقامت در خاک ایران است.

وکیل مشهد ، وکیل خوب دادگستری ، وکیل اتباع خارجی در مشهد

‌ماده ۹۸۰ – کسانی که به امور عام‌المنفعه ایران خدمت یا مساعدت شایانی کرده باشند

و همچنین اشخاصی که دارای عیال ایرانی و از او اولاد دارند‌

و یا دارای مقامات عالی علمی و متخصص در امور عام‌المنفعه هستند

و تقاضای ورود به تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران را می‌نمایند

در صورتی که دولت‌ورود آنها را به تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران صلاح بداند

بدون رعایت شرط اقامت ممکن است با تصویب هیأت وزراء به تبعیت ایران قبول شوند.

 روشهای گرفتن اقامت کشور جمهوری اسلامی ایران

1- اقامت کشور ایران از  طریق سرمایه گذاری

2- اقامت کشور ایران از طریق ثبت شرکت و گرفتن شریک تجاری

3- گرفتن اقامت کشور ایران از طریق ثبت شعبه خارجی

4- گرفتن اقامت ایران از طریق ازدواج

5- گرفتن اقامت ایران از طریق ویزای کار

تمام مراحل فوق توسط  وکیل دادگستری در مشهد انجام می شود.

وکیل اتباع خارجی در مشهد

وکیل حسینی مقدم

وکیل حسینی مقدم

ماده ۹۸۸ قانون مدنی :  اتباع ایران نمی توانند تبعیت خود را ترک کنند مگر به شرایط ذیل :

 ۱- به سن ۲۵ سال تمام رسیده باشند.

 ۲- هیئت وزراء خروج از تابعیت آنان را اجازه دهد.

 ۳- قبلا تعهد نمایند که در ظرف یکسال از تاریخ ترک تابعیت حقوق خود را بر اموال غیرمنقول که در ایران دارا می باشند و یا ممکن است بالورائه دارا شوند ولو قوانین ایران اجازه تملک آنرا به اتباع خارجه بدهد به نحوی از انحاء به اتباع ایرانی منتقل کنند زوجه و اطفال کسی که برطبق این ماده ترک تابعیت می نمایند اعم از اینکه اطفال مزبور صغیر یا کبیر باشند از تبعیت ایرانی خارج نمی گردند مگر اینکه اجازه هیئت وزراء شامل آنها هم باشد.

 ۴- خدمت تحت اسلاح خود را انجام داده باشند.

 


0 دیدگاه

آخرین دیدگاه‌ها

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0دیدگاه فرستاده شده است.
تماس