انتشار صوت، تصویر، یا فیلم خصوصی در فضای مجازی

وکیل جرایم رایانه ای در مشهد ، وکیل جرایم سایبری مشهد ، وکیل تخصصی جرایم فضای مجازی
انتشار اسرار خصوصی ، ماده 745
هرکس به وسیله سامانه های رایانه ای یا مخابراتی، صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او جز در موارد قانونی منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد؛ به نحوی که منجر به ضرر یا عرفا موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون ريال تا چهل میلیون ريال یا هردو مجازات محکوم خواهد شد.
در قانون مجازات اسلامی بندهای محکم و دقیقی در مورد افرادی داریم که با حیثیت مردم بهویژه در فضای مجازی بازی میکنند، بهعنوان مثال در قانون منع افشای اسرار افراد توسط پزشکان، وکلا و دیگر متخصصان که با مردم در ارتباط هستند بهطور واضح بیان شده که این متخصصان از اطلاعات مردم فقط در حیطه کاری خود استفاده کنند اما اگر به هر دلیلی اسرار مردم توسط این متخصصان افشا شود مجرم شناخته میشوند. از طرفی اگر فردی شخص دیگری را تهدید به افشای اسرار کند هم مجرم شناخته میشود و با او برخورد خواهد شد.
اگر محتویات مزبور نزد مرتکب جرم به امانت سپرده شده باشد به طور مثال، صاحبان حرفه فیلم برداری و عکاسی از مجالس، وی به دلیل خیانت در امانت هم قابل تعقیب و در اینجا نیز احکام تعدد جرم حاکم خواهد بود.
.
وکیل جرایم رایانه ای در مشهد
ماده ی ۶۹۸ تعزیرات قانون مجازات اسلامی آمده است که:
هر کس با نیت ضرر زدن به دیگران اقدام به نشر اکاذیب کند ، مجرم است، در این ماده که مصوب ۱۳۷۵ می باشد به صراحت آمده است ، هر کس با هدف ضرر به دیگری یا برهم زدن افکار عمومی یا مقامات رسمی به وسیله نامه یا عریضه ، اکاذیبی را منتشر کند ، اعم از اینکه ضرر مادی یا معنوی وارد شود یا وارد نشود ، مجرم شناخته شده و به حبس از دو ماه تا دو سال یا شلاق تا ۷۴ ضربه محکوم می گردد.
قانون موضوع مطلق بودن در نشر اکاذیب را جرم می داند و وقوع ضرر را شرط مطلق تحقق جرم نمی داند