وکیل خوب سرقت در مشهد
وکیل خوب سرقت در مشهد ، وکیل خوب برای پرونده سرقت در مشهد ، وکیل پایه یک جرم سرقت در مشهد
وکیل پایه یک در امور کیفری 09155003417
وکیل در مشهد
ماده 666
در صورت تکرار جرم سرقت، مجازات سارق حسب مورد حداکثر مجازات مقرر در قانون خواهد بود.
تبصره: در تکرار جرم سرقت در صورتی که سارق سه فقره محکومیت قطعی به اتهام سرقت داشته باشد دادگاه نمی تواند از جهات مخففه در تعیین مجازات استفاده نماید..
نظریات مشورتی
(نظریه شماره: 1283/7 مورخه 1362/3/26)
اخذ سوابق متهمی که سابقه دار معرفی شده ضروری است.
(نظریه شماره: 1283/7 مورخه 1377/12/9)
با توجه به عموم و اطلاق ماده 666 ق.م.ا. مقررات مربوط به تشدید مجازات در مورد تکرار جرم شامل کلیه انواع سرقت های تعزیری خواهد بود و تخصیص آن به نوع مشخص و معین از سرقت ها مورد ندارد.
(نظریه شماره: 4231/7 مورخه 1378/8/18)
در مورد ماده 666 ق.م.ا. دادگاه در صورت احراز جهات مخففه می تواند مجازاتی کمتر از حداقل جرائم مذکور در مواد مربوطه تعیین نماید.
وکیل سرقت
نشست های قضایی:
سوال: با توجه به ماده 48 قانون مجازات اسلامی ماده 666 قانون تعزبرات مصوب 75 دایر بر اعمال مجازات بیش از حداکثر، چگونه اعمال می شود؟
جواب (نظر کمیسیون):
ماده 48 قانون مجازات اسلامی در مقام تشدید مجازات تکرا کنندگان جرم (هرنوع جرم قابل تعزیر) به طور عام است، به علاوه این ماده کیفیت تشدید مجازات را که علی القاعده باید بیش از حداکثر مجازات قانونی جرم باشد، معین نکرده است. ماده 666 قانون تعزیرات در مورد تکرار کنندگان جرم سرقت (به طور خاص) می باشد و ماده 48 را تشخیص داده است لذا مجازات تکرارکنندگان جرم سرقت طبق ماده 666 قانون تعزیرات حداکثر مجازات قانونی آن جرم است و تعیین مجازاتی بیش از حداکثر مجازات قانونی این جرم منطبق با قانون نیست.
سوال
: شخصی با داشتن بیش از سه بار سابقه جرم سرقت، اکنون نیز به اتهام سرقت تحت تعقیب قرار گرفته و مطابق ماده 48 و تبصره ذیل ماده 666 ناظر ماده 665 قانون مجازات اسلامی، محکوم شده است؛ چنانچه پس از قطعیت رای، شاکی اعلام گذشت کند، آیا دادگاه می تواند به استناد ماده 277 قانون آیین دادرسی کیفری، در مجازات محکوم علیه تخفیف دهد؟
جواب (نظر کمیسیون) – نشست قضایی دادگستری گرگان، فروردین 80):
با فرض اینکه شخصبیش از سه بار سابقه محکومیت در ارتکاب جرم سرقت داشته باشد،
موضوع از مصادیق ذیل ماده 666 قانون مجازات اسلامی است
و به استناد ماده 277 قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب (در امور کیفری) قابل تخفیف نیست
زیرا ماده 277 قانون آیین دادرسی کیفری هم در حدود قانون، تخفیف را مجاز دانسته
و تبصره ذیل ماده 666 قانون مجازات اسلامی یک امر قانونی و به موجب آن دادگاه در تعیین مجازات، نمی تواند از جهات مخففه استفاده نماید.
در سوال مطرح، عمل متهم با ماده 665 قانون مجازات اسلامی منطبق است.
در صورتی که چنین باشد، ربودن مال دیگری موضوع ماده 665 همان گونه که در متن ماده تصریح شده، عنوان سرقت ندارد و با فرض اینکه متهم بیش از سه فقره سابقه محکومیت قطعی بزه سرقت داشته باشد، چنانچه پس از صدور حکم قطعی، شاکی گذشت کند، دادگاه می تواند با استناد به ماده 277 قانون مذکور در میزان مجازات مجکوم علیه تخفیف دهد.
وکیل سرقت در مشهد
سوال: آیا کلمات سرقت و ربودن مال غیر مذکور در فصل 21 قانون مجازات اسلامی، دارای معانی متفاوت هستند یا مترادف هم؟ آیا ماده 666 قانون مجازات اسلامی، صرفا در مواردی که کلمه سرقت قید شده قابلیت اجرا دارد یا شامل مواد ربودن مال نیز می شود؟
جواب (نظر کمیسیون – نشست قضایی دادگستری تبریز، آذر 80)
سرقت بردن مال غیر به صورت مخفیانه و پنهانی است که این معنا در ماده 197 قانون مجازات اسلامی نیز مذکور است.
مقنن در فصل بیست و یک قانون مجازات اسلامی تحت عنوان سرقت
و ربودن مال غیر طبق اصطلاح متعارف و نیز با تصریح در ماده 66 قانون مذکور که عنوان ربودن علنی را راهزنی و یا سرقت عنوان و تعریف کرده است
لامحاله در ماده 666 قانون مجازات اسلامی به قرینه سیاق وضع این ماده به دنبال ماده 665 که عنوان ربایش مال مطرح کرده
می توان، چنین اظهار نظر کرد که مقصود از ذیل تبصره ماده 666
اعم از سرقت مصطلح شرعی و قانونی و ربودن علنی اموال غیر است،
به عبارت دیگر مقنن در فصل 21 قانون مجازات اسلامی از اصطلاح قانونی تعریف شده در ماده 197 قانون مجازات اسلامی دست برداشته و در ترتب آثار، حداقل در ماده 666 قایل به اعم از سرقت و ربودن اموال است یعنی در مواردی که سارق سه بار سرقت کرده اعم از سرقت اصطلاحی یا ربودن مشمول تبصره ذیل ماده 666 قانون جزای اسلامی خواهد بود. وکیل سرقت در مشهد
وکیل خوب در مشهد
قرینه دیگری در متن قانون وجود دارد که این برداشت را تایید می کند و آن این است که هرگاه مقصود مقنن از تبصره ذیل ماده 666 یعنی عدم تخفیف در مجازات این بوده که فقط ناظر به سه بار سرقت مصطلح قانونی مذکور در ماده 197باشد باید شرایط مذکور در تبصره 666 را قبل از ذکر ماده 665 بیان نمود، اما چون تبصره ماده 666 را بعد از مورد ربایش مذکور در ماده 665 بیان نموده پس معلوم می شود که نظر مقنن از منع استفاده قاضی از تخفیف شامل سرقت مصطلح و ربودن نیز است. بنابراین، در غیر از ماده 666 قانون مجازات اسلامی کلمه سرقت و ربودن متفاوت است و در ماده 666 از باب تسامح (مسامحتا) این دو کلمه مترادف هستند.
اهمیت وکیل خوب در مشهد در پروندo های سرقت بر هیچ کسی پوشیده نیست چرا که جرم سرقت از جرایمی است که مجازات سختی قانونگذار برایش در نظر گرفته است.